Rahavointimestari

Budjettihiiri Oy

Paranna rahatyytyväisyyttäsi tietämällä kuka olet.


*Osta Rahavointimestari tämän sivun alaosasta*

Tuntuuko, että rahaa on jatkuvasti liian vähän? Aiheuttaako raha tai sen puute sinulle huolta ja stressiä? Toisin sanoen, rahavoitko  hyvin?

Yli 40%:lla suomalaisista keskituloisista ei ole taloudellista puskuria yllättäviä menoja varten. Niinpä he ovat yhden auton hajoamisen päässä henkilökohtaisesta konkurssista. Kuinka stressitön tällainen ihminen on? Kuinka hyvin hän rahavoi?

Rahavointi® on yksi kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin osa-alue. Rahavoinnissa otetaan huomioon yksilön oma itsetuntemus sekä itseluottamus. Teemat, jotka normaalissa rahakeskustelussa unohdetaan, keskittyen vain koviin tietoihin sijoittamisesta ja budjetoinnista. Oivaltaessasi, että omissa raha-asioissa pärjää vain noin 10%:sti kovilla tiedoilla ja 90%:sti pehmeillä taidoilla, psykologialla, voit kokea samanlaisen valaistumisen kuin allekirjoittanut.

Terveyspsykologian erikoispsykologi Maarit Lassander toteaa hyvin omassa kirjassaan Rahaviisaus seuraavasti:  “Tiedämme, ettei raha tee onnelliseksi. Samaan aikaan raadamme onnettomina saadaksemme lisää rahaa. Jos haluaa olla onnellinen, on kohdattava omat rahaan liittyvät tunteensa.” 

Juuri tämä katkelma osoittaa, kuinka suuri merkitys raha-asioissa onkaan meidän omalla itsetuntemuksellamme ja sillä mitä olemme aiemmin kuulleet rahasta. Hyvä puoli on, että näitä kaikkia voi lähteä muuttamaan ja myös Sinä voit vaurastua, taloudellisesta taustastasi huolimatta. Se vain vaatii matkan pidemmälle ja syvemmälle kuin lähikauppaan täyttämään lottokuponki. 

Äkkirikastuminen kun ei ikävä kyllä ole kestävä ratkaisu rahahuoltesi poistamiseen. Äkkirikastumiseen liittyy huomattavia riskejä samalla sen ollessa hyvin epätodennäköistä.

Jos siis oikeasti haluat vaurastua ja elää tyytyväistä elämää, tulee raha-asioita pohtia kovien tietojen lisäksi pehmeiden taitojen etenkin itsetuntemuksen näkökulmasta. Kuka sinä olet? Niinpä olen yhdistänyt kovat tiedot ja pehmeät taidot, joilla voit alkaa rahavoimaan ja hoitamaan omaa talouttasi paremmin.

Hyvä rahavointi lisää tyytyväisyyttäsi elämään.

 
Olen Henri Hujala. Minut saa joka aamu nousemaan sängystä halu inspiroida ihmisiä luomaan omaa juttuaan. Henkilökohtaisesti sydämeeni tulee kylmä kouristus aina, kun kuulen, että jonkun unelma on jäänyt toteuttamatta rahan takia. Näin sen ei tule olla!

Tänä päivänä koen rahavoivani hyvin. Aina näin ei ole ollut. Kun istuin 14 päivää neljän seinän sisällä karanteenissa maaliskuussa 2020, oivalsin rahavoinnin koostuvan suurimmaksi osaksi pehmeistä tiedoista ja taidoista. Silloin tällainen kehnohkon matikkapään omaava pojankloppikin sai itseluottamusta omaan vaurastumiseen. 
 
Hyvän rahavoinnin ansiosta minä, liikunnanohjaaja, kierrän tällä hetkellä ympäri Suomea puhumassa ja innostamassa ihmisiä raha-asioihin. Elän unelmaani itseäni toteuttaen ilman rahan luomia rajoituksia. 

Tiivistin yli 11-vuoden omat kokemukseni Rahavoinnin timantti -menetelmään, jonka avulla kuka tahansa, myös sinä, voi rahavoida paremmin. Kaikki, jotka ovat seuranneet menetelmää, rahavoivat nyt paremmin kuin ennen. Koska en voi tavoittaa jokaista suomalaista puheillani, haluan jakaa menetelmäni nyt myös sinulle tämän verkkokurssin avulla.

 

Rahavointimestari on 4 viikon verkkokurssi, joka taklaa omaa talouttasi kohti juoksevat monsterit sekä parantaa rahavointiasi!


Rahavointimestari verkkokurssissa edetään Rahavoinnin® timantti-menetelmällä kohti parempaa rahavointia. Rahavoinnin timantin osa-alueet ovat: Itsetuntemus, Itseluottamus, Oman talouden tunteminen sekä Vapaus

Viikko 1 ja 2: Itsetuntemus
Kuka minä olen? Mitä minä haluan? Miksi minä haluan sen? Jos osaat vastata näihin kysymyksiin, olet 100% lähempänä parempaa rahavointia kuin ennen. Hyvä itsetuntemus raha-asioissa vähentää esimerkiksi oston jälkeistä katumuksen tunnetta. Hyvän itsetuntemuksen avulla saat helpommin myös rahaa säästöön, koska voit unohtaa muiden miellyttämiseen perustuvat ostot. Tyytyväisyytesi elämän eri osa-alueilla kasvaa itsetuntemuksen avulla, sillä osaat sanoittaa omia tunteitasi ja halujasi. Näin tulet varmemmin kuulluksi tärkeissä ihmissuhteissasi.

Viikko 2: Itseluottamus
Raha-asioissa hyvä itseluottamus on avainasemassa. Miksi näin? Omaamalla hyvän itseluottamuksen uskallat sanoa EI ja jatkaa selkä suorana matkaasi. Sinun ei tarvitse pönkittää itseluottamustasi ostamalla asioita (joka on siis merkki ihmisen epävarmuudesta…) Opit keinoja, joilla parannat itseluottamustasi. Varoitus: hyvä itseluottamus auttaa myös parin etsinnässä.

Viikko 3: Oman talouden tunteminen
Suurin osa meistä tietää, että oma talous koostuu siihen tulevista rahoista, tuloista ja siitä lähtevistä rahoista, menoista. Omaan talouteen liittyy myös omaisuus ja myös se jaetaan kahteen kategoriaan, varoihin ja vastuisiin. Mitä enemmän vastuita sitä enemmän meidän tulee ansaita rahaa. Suurin osa suomalaisista ostaa vastuita ja ihmettelee rahojensa hupenemista. Tällä viikolla sinä opit ajattelemaan valtavirtaa vastaan. Samalla opit tunnistamaan käytätkö rahaa omiin tarpeisiisi, omiin haluihisi vai muiden miellyttämiseen. Opit myös rakentamaan itsellesi taloudellisen puskurin alennusostoksilla.

Viikko 4: Vapaus
Ihmisellä on 3 psykologista perustarvetta. Tarve ja halu päättää omista asioista on yksi niistä. Tällä viikolla opit miten voit lisätä vapauden tunnetta rahan näkökulmasta luomalla oman juttusi tai sijoittamalla. Huom! Oman jutun luominen ei tarkoita, että sinun tulisi olla yrittäjä!

Valmennuksessa saat:
 • Kukin aihealue: itsetuntemus, itseluottamus, oman talouden tunteminen ja vapaus pitävät sisällään 2-6 lyhyttä teoriaosuutta. Sisällöt ovat lyhyitä, jolloin voit suorittaa kurssia esim. aamupuuroa syödessäsi
 • Täytettävän työkirjan jokaisesta aihealueesta, joilla pääset viemään oppimaasi käytäntöön. TÄMÄ ON TÄRKEIN ASIA ONNISTUMISESI KANNALTA!
 • Rahavointipankin, jossa on hyödyllisiä resursseja oman rahavointisi kehittämiseen kurssin jälkeen: kirja-, podcast- ja blogisuosituksia, laskureita
 


Suorita kurssi ja rahavoit paremmin - 100% varmuudella


Rahavointitakuu
Sinulla on 60 päivää aikaa kokeilla Rahavointimestaria, eli ehdit käymään koko valmennuksen läpi. Mikäli koet ettei rahavointisi ole parantunut siitä huolimatta, että olet tehnyt kaikki kurssin tehtävät, saat rahasi takaisin lähettämällä minulle sähköpostia osoitteeseen info@budjettihiiri.fi takuuajan sisällä. 


Käytännön kokemusta

Saatat miettiä, että mitä minä tiedän rahavoinnista? Olen itse elävä esimerkki Rahavoinnin timantti -menetelmän toimivuudesta. Vasta opiskeltuani psyykkistä valmennusta aloin ymmärtämään raha-asioiden ja itsetuntemuksen yhteyden. Vielä 15-vuotiaana, kun aloitin sijoittamisen ja oman taloudenhallinnan, en vielä ajatellut asiaa kovin syvällisesti. Vasta puolen vuoden ajanjakso, johon mahtui loppuunpalaminen 10 hengen yritystä johtaessani, samaan aikaisesti ensiasuntoni remontointi ja siitä tuleva muuttopaine, mummuni menehtyminen ja silloisen parisuhteen päättyminen toivat nuoren miehen maanpinnalle, tai oikeastaan tiputtivat minut syvälle kuoppaan asti. 

Koko ajanjaksoa käsitellessäni oivalsin, että rahalle ei tule antaa sen suurempaa merkitystä mitä sille kuuluu. Raha on vaihdannan väline. Ei mitään muuta. Rahan ei tule olla itsessään tavoiteltava asia. Raha ei tee onnelliseksi.

Tämä oivallus ja ajanjakso muutti elämäni ja suhtautumiseni rahaan. Siitä alkoi pitkään jatkunut muutosvaihe aina uskomustasolta käytännön kulutuskäyttäytymiseeni, sijoittamiseen sekä oman juttuni luomiseen. Tämä muutosmatka jatkuu edelleen ja tältä pohjalta loin Rahavoinnin timantin.

MITÄ JOS...
...raha ei enää rajoittaisi sinua.

...sinulla olisi useita tulonlähteitä palkkatulosi lisäksi.

...sinun ei enää koskaan tarvitsisi miettiä “riittääkö minulla rahat?”

Voisiko nämä vähentää taloudellista stressiäsi?

Tämä vaatii vain hieman tutustumista sinuun itseesi ja ennen kaikkea luottoa itseesi. Sinulla on kaikki tarvittavat tiedot ja taidot. Olet oppinut ne jo alakoulussa. 

Rahavoi paremmin ja lisää tyytyväisyyttä elämääsi!


Voit ostaa tämän myös lahjaksi läheiselle näin:

 1. Laita sähköpostia info@budjettihiiri.fi otsikolla "Rahavointimestari lahjakortti"
 2. Kerro sähköpostissa lahjan saajan etu- ja sukunimi
 3. Kirjoita sähköpostiin myös oma nimesi, puhelinnumerosi, osoitteesi ja sähköpostiosoitteesi. Lähetän laskun näillä tiedoilla sinulle.
 4. Laskun maksettuasi toimitan sinulle sähköpostiin pdf-muodossa lahjakortin, jossa on 100% alennukseen oikeuttava koodi ja ohjeet koodin lunastamiseen.
 5. Toimita lahjakortti-pdf lahjansaajalle haluamanasi päivänä😊

HUOM! Mikäli lahjakortilla on kiire, laitathan kuvankaappauksen (screenshot) verkkopankissa suorittamastasi laskun maksusta, jolloin voin lähettää lahjakortin heti. Kiireellisissä tapauksissa suosittelen laittamaan ensimmäiseen sähköpostiin otsikoksi "Rahavointimestari lahjakortti, kiire"


Rahavointimestari työyhteisön jäsenille näin:

 1. Laita sähköpostia info@budjettihiiri.fi otsikolla "Rahavointimestari työyhteisölle"
 2. Kerro sähköpostissasi yrityksenne laskutustiedot sekä kuinka monta Rahavointimestaria haluatte. Yksi kurssi per työntekijä.
 3. Lähetän laskun antamillasi tiedoilla. Samalla toimitan sinulle 100% alennukseen oikeuttavan koodin sekä ohjeet kurssin suorittamiseen, jotka voit jakaa työyhteisösi jäsenille. HUOM! alennuskoodeja on saman verran kuin laskulla ilmoitettujen kurssien määrä. Koodia ei saa jakaa ulkopuolisille.

Rahavointimestarin hinta työyhteisöille 127€+alv.
Rahavointimestari
€127.00

incl. VAT 24 %